duminică

Program cu activitati pentru angajati la petrecerea de Craciun



Din program:
Impartire pe echipe (10 echipe)
Ø  -fie prin tragere la sorti de biletele colorate
Ø  Fie dinaite cu ajutorul unui tabel,( pe sectii)
Fiecare echipa va avea ocazia pe parcursul celor 30 de minute sa treaca prin doua probe din 10

Probe de teambuilding:

·        Panza de paianjen – o panza de paiangen prin care jucatorii trebuie sa treaca ajutandu-se intre ei. Fara sa atinga panza.
·        Trecere prin cerc fara sa-si dea drumul la mana
·        Parleazul – o coarda la nivelul mijocului. Jucatorii trebuie sa gaseasca o solutie impreuna de a trece  peste fara sa-l atinga.
·        Chingi (intre doi stalpi) sau aliniati pe un butuc. Jucatorii trebuie sa treaca pe rand pe chinga fara sa-si piarda echilibrul in functie de solicitari (in functie de inaltime, varta, etc.)
·        Nod pe coarda – jucatorii se tin de o coarda care are un nod. trebui sa treaca prin nod fara sa-si dea drumul la mana cu care se tine de coarda.
·        Gardul electric.
·        Tir cu arcul. Fiecare membru din echipa va trebui sat raga la inta cu arcul.
·        Nodul uman. Jucatorii isi incalcesc mainile si picioarele unii cu altii. Unul dintre ei va trebui sa-I descalceasca.
·        Forme geometrice oarbe. Jucatorii sunt legati la ochi . Acestea trebuie sa creieze forme geometrice ascultand indicatiile unui coleg.
·        Joc de incredere – Papusa. Jucatorii stau in cerc. Unul dintre ei este la mijloc si se va lasa incet fiind pasata de la un jucator la celalalt
·        Saritura de incredere. Jucatorii formeaza un fermuar jos. Pe rand, fiecare se urca pe masa (calorifer) si se lasa cu incredere pe spate in bratele colegilor.
La final vom incerca sa facem un joc comun cu muzica. Vor dansa toti participantii si cand se opreste muzica vor trebui sa se aseze pe o prelata cu totii. Foarte amuzant este faptul ca de fiecare data aceasta se va micsora si ei vor  trebui sa se sustina ca sa nu cada de pe prelata

 Va stam la dispozitie cu programe de activitati pentru angajati

Probe amuzante
·        Pinata – un jucator legat la ochi, coordonat de ceialti trebuie sa loveasca piñata      ca sa se sparga. Se face schimb intre jucatori.
·        Cine e dupa esarfa – joc amuzant in care trebuie sa se recunoasca jucatorii rapid intre ei.
·        Cele trei culori – joc de comunicare
·        Sa inpodobeasca bradul. 
·        Sa se transforme in oameni de zapada.
·        Probe de castigi in 60 de secunde

Niciun comentariu: