joi

Cum sa calatoresti in jurul lumii gratuit

Cum sa calatoresti in jurul lumii gratuit
Ce-ati zice daca nu ati cheltui niciun ban din economiile facute pentru vacanta? Calatorii destepti stiu ca exista o multime de modalitati prin care pot calatori gratuit. Puteti sa scrieti recenzia unui hotel de cinci stele, sa lucrati intr-o ferma organica sau chiar sa faceti un curs de ghizi.



Acestea sunt doar o parte din portitele pentru care puteti opta.

Faceti recenzii pentru hoteluri



Castig: In jur de 1,50 de dolari pe recenzie
Posibila problema: Oricine poate face asta
Amatorii care doresc sa fie platiti sa calatoreasca pot sa vorbeasca cu site-urile de specialitate. Dezavantajul este insa ca trebuie sa va asteptati sa pierdeti cativa bani, caci tariful pentru scris este mai mic decat pretul unei camere la un hotel de cinci stele.
Angajati-va la o ferma organica

Masa si cazarea sunt asigurate
Posibila problema: Oricine poate face asta
Calatorii ecologisti pot sa se angajeze sa lucreze cateva ore pe zi la o ferma organica, primind, in schimb, cazare si mancare gatita in casa, plus sansa de a vedea imprejurimile care trebuie sa fie minunate. E bine de stiut ca nu se prea ramburseaza pretul biletului pana acolo.
Testati medicamente


Castig: 2.500 de dolari, plus bilet
Posibila problema: Probleme de sanatate
Exista site-uri dedicate testarii medicamentelor care ofera slujbe de acest gen. De fiecare data cand apare o noua pilula pentru tratarea malariei, de exemplu, sute de pacienti au sansa de a merge in tarile din lumea a treia si a o incerca.
Deveniti ghid profesionist

Castig: 40 de dolari pe ora pentru persoanele autorizate
Posibila problema: Trebuie sa fiti calificat
Ghizii autorizati castiga salarii impresionante cand merg in excursii cu grupuri de turisti, mai ales daca este vorba de un contract pe termen lung. Cei neautorizati pot sa prinda cativa turisti izolati in plasa, dar, atentie, la punctele turistice importante, puteti fi controlati de politie.
Mergeti sa predati in alta tara


Castig: 1.000 de dolari pe luna, plus costul zborului
Posibila problema: E foarte mult de munca
Oricine stie engleza la un nivel satisfacator poate merge sa predea in strainatate. Este totusi nevoie de licenta si de un certifical TOEFL, pentru a ajunge profesor. Sunt asigurate cazarea si masa, pretul calatoriei si salariul. Cel mai bine platite slujbe sunt la gradinite si la internate, conform ambasadei americane din Beijing. 
Raspanditi Cuvantului Domnului

Castig: 2.000 de dolari pe luna, plus costul zborului
Posibila problema: E foarte mult de munca
Munca de misionar este, in mare parte, neplatita si va fi nevoie sa va implicati in colectarea de fonduri pentru congregatie. Devine insa lucrativa daca este cuplata cu un program educational. Alternativ, puteti calatori in tinuturi indepartate pentru a vinde Biblii.
Deveniti insotitori de bord

Castig: In jur de 30 de dolari pe ora, plus costul transportului
Posibila problema: E foarte mult de lucru
Nu mai este o meserie atat de selecta ca acum ceva timp, dar continua sa le ofere bonusuri impatimitilor de calatorii. Insotitorii de bord de pe cursele internationale ajung adeseori sa petreca o noapte si/ sau o zi in orasele de destinatie. Mai mult, primesc reduceri importante atunci cand calatoresc privat. Daca vreti un salariu mai mare, ganditi-va la optiunea pilot de avion.
Puneti un pariu
Puteti sa castigati ceva din asta
Posibila problema: Puteti pierde ceva din asta
Phileas Fogg a pus un pariu de 20.000 de lire sterline ca va calatori in 80 de zile in jurul lumii. Asta in 1872.  



sursa manager.ro

Niciun comentariu: